Toimintaa nuorille Himangalla

Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parittomilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 19.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorisolle tarkoitettuihin tapahtumiin.

Isoskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoskoulutus alkaa syksyllä elokuussa ja se pitää sisällään kaksi leiriä Ruonalla, Himangalla, sekä kokoontumiset noin kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla.

KOULUKUMMIPÄIVYSTYS

Raumankarin koululla torstaisin klo 13-13.30 (Tanja/ Maria)

NUORTENILLAT

19.1., 2.2, 16.2., 2.3., 16.3., la 31.3., 13.4., 27.4., 11.,5.

MITÄ MUUTA?

Viikkomessut kerran kuussa perjantaisin klo 19-20. Viikkomessun jälkeen nuorten jatkot seurakuntakodilla n. klo 20 alkaen

26.1., 23.2., 23.3., 20.4., 25.5.

ISOSKOULUTUS

Vanha tai uusi isonen, liity Facebook-ryhmään: Kalajoen seurakunnan isoset