Toimintaa varhaisnuorille Himangalla

Himangalla varhaisnuorisotyössä järjestetään toimintaa lähinnä kerhojen, leirien ja retkien kautta.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1-6 lk lapsille. Ilta alkaa yhteisellä illan suunnitettlulla ja jatkuu toiminnallisella Raamattuhetkellä. Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja. Illoissa tutustumme ja kuulemme terveisiä myös lähetystyön nimikkokohteista tai nimikkoläheteistä. Illat ovat ilmaisia!

Siipijengi-illat Kalajoen seurakuntakodilla klo 17. -19.30:

Syksyn päivämäärät ovat 28.9., 19.10. ja 16.11.

Siipijengin järjestää seurakunta yhdessä Keski-Pohjaanmaan ev. lut. Kansanlähetyksen kanssa.

Kotahetket

Kotahetket on tarkoitettu koko perheelle. Paikalle saavutaan omin kyydein ja omin eväin. Leppoisaa yhdessä oloa ja hiljentymistä nuotion ääressä klo 18-20. Päälle säänmukainen varustus ja mukaan istuinalusta.

Kotahetket jatkuu syksyllä.

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

Kerho jatkuu syksyllä.

Himangan kappeliseurakunta Kalajoen alueseurakunta Raution kappeliseurakunta