Toimintaa varhaisnuorille Kalajoella

Kerhotoiminta

Kerhotoimintaan etsitään tällähetkellä kerhonohjaajia. Kerhonohjaajaksi voi tulla rippikoulunkäynyt henkilö ja ohjaajat koulutetaan tehtävään. Kerho voi olla perinteisesti 1h/viikko läpi syys- ja kevätkauden tai sopimuksen mukaan vaikka 2h/viikko 5 viikon ajan.

Lisätietoja Tanja Vähäoja 044-7229007 / tanja.vahaoja@evl.fi

SEKAKERHO

Tyngän aluekoululla.

Aloittaa syksyllä ja ilmoittautuminen ensimmäisellä kerralla.

Kerhossa leikitään, askarrellaan, pelataan niin sisällä kuin ulkonakin ja eletään kirkkovuotta todeksi.

ERÄKERHO

Alkaa syksyllä 2018.

3.-6.-luokkalaisile, Pohjankylän koululla.

Kerhossa opitaan ja harjoitellaan erilaisia erätaitoja.

Kerhonohjaajana Miska Vähäoja.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu eskareille ja 1-6 lk lapsille. Ilta alkaa yhteisellä illan suunnitettlulla ja jatkuu toiminnallisella Raamattuhetkellä. Iltaan kuuluu myös nyyttäripöytä, johon lapset voivat tuoda pientä naposteltavaa. Toimintapisteissä on mm. kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja. Illoissa tutustumme ja kuulemme terveisiä myös lähetystyön nimikkokohteista tai nimikkoläheteistä. Illat ovat ilmaisia!

Siipijengi-illat Kalajoen seurakuntakodilla klo 17. -19.30:

Syksyllä 2018 7.9., 12.10. ja 9.11.

Kotahetket

Kotahetket on tarkoitettu koko perheelle. Paikalle saavutaan omin kyydein ja omin eväin. Leppoisaa yhdessä oloa ja hiljentymistä nuotion ääressä klo 18-20. Päälle säänmukainen varustus ja mukaan istuinalusta. Tienristeyksissä on tuikut merkkinä.

ti 27.2   Hyötypytingin kota, Ylivieskantie 355, Kalajoki

to 22.3 Hyötypytingin kota

ke 25.4 Rounion kota, Ylityngän koulun jälkeen (Rautioonpäin ajettaessa) kääntyy tie. Aja tie lähes loppuun saakka, älä käänny vasemmalle risteyksistä

ke 30.5 Mariston kota

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

Seuraavan kerran elokuussa.

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta. Seurakunnan yhdyshenkilönä eli seppona toimii nuorisotyönhjaaja Tanja Vähäoja.

Liungilan Eränkävijät ry

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikoittain.

Yhteystiedot:
Marjo Märsylä lippukunnanjohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com