Toimintaa varhaisnuorille Kalajoella

Kerhotoiminta

Kerhotoimintaan etsitään tällähetkellä kerhonohjaajia. Kerhonohjaajaksi voi tulla rippikoulunkäynyt henkilö ja ohjaajat koulutetaan tehtävään. Kerho voi olla perinteisesti 1h/viikko läpi syys- ja kevätkauden tai sopimuksen mukaan vaikka 2h/viikko 5 viikon ajan.

Lisätietoja Tanja Vähäoja 044-7229007 / tanja.vahaoja@evl.fi

SEKAKERHO

Maanantaisin 1-3-luokkalaisille klo 17-18 Tyngän aluekoululla.

16.4.- 14.5.2018 ja ilmoittautuminen ensimmäisellä kerralla.

Kerhossa leikitään, askarrellaan, pelataan niin sisällä kuin ulkonakin ja eletään kirkkovuotta todeksi.

Kerhonohjaajina Iida Stenbäck ja Alina Isopahkala.

ERÄKERHO

Alkaa syksyllä 2018.

3.-6.-luokkalaisile, Pohjankylän koululla.

Kerhossa opitaan ja harjoitellaan erilaisia erätaitoja.

Kerhonohjaajana Miska Vähäoja.

Siipijengi-illat

on tarkoitettu 1-6 lk lapsille. Ilta alkaa yhteisellä toiminnallisella Raamattuhetkellä. Ilta jatkuu nyyttäripöydällä, johon lapset voivat tuoda halutessaan pientä naposteltavaa. Toimintapisteissä on kasvomaalausta, pelejä, askarteluja ja erilaisia kilpailuja. Joka ilta jaetaan myös palkintoja. Illoissa tutustumme ja kuulemme terveisiä myös lähetystyön nimikkokohteista tai nimikkoläheteistä. Illat ovat ilmaisia!

Siipijengi-illat Kalajoen seurakuntakodilla klo 17-19:

Keväällä 2018 26.1., 16.2., 16.3., 20.4. ja 11.5

Kotahetket

Kotahetket on tarkoitettu koko perheelle. Paikalle saavutaan omin kyydein ja omin eväin. Leppoisaa yhdessä oloa ja hiljentymistä nuotion ääressä klo 18-20. Päälle säänmukainen varustus ja mukaan istuinalusta. Tienristeyksissä on tuikut merkkinä.

ti 27.2   Hyötypytingin kota, Ylivieskantie 355, Kalajoki

to 22.3 Hyötypytingin kota

ke 25.4 Rounion kota, Ylityngän koulun jälkeen (Rautioonpäin ajettaessa) kääntyy tie. Aja tie lähes loppuun saakka, älä käänny vasemmalle risteyksistä

ke 30.5 Mariston kota

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

25.3., 22.4. ja 27.5.

Varhaisnuorten leirit

Ilmoittautuminen kevään ja kesän leireille Kalajoen kirkkoherran virastoon 044-7229015. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje noin viikkoa ennen leiriä.

16.-17.3.2018        Keppiheppaleiri Artoksessa/Kalajoen seurakuntakodilla (max 25 lasta).

Leirimaksu 7€.

4.-6.5.2018            Kevätleiri Ruonalla 1-7lk. (max 25 lasta). (Peruttu)

9.-10.5.2018          Pelileiri Artoksessa/Kalajoen seurakuntakodilla. (max 25 lasta).

Leirimaksu 7€

************

5.-7.6.2018       7-9-vuotiaat, Ruona

18.-20.6.2018       11-14-vuotiaat, Ruona

20.-21.6.2018        eskariin tulevat ja eskarissa jo lukukauden olleet, Ruona

3.-5.7.2018       10-12-vuotiaat, Ruona

5.-7.10.2018           Kymppisynttärileiri /Kalajoen kristillisellä opistolla

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kolme lippukuntaa: Liungilan Eränkävijät ry Kalajoella ja Vääräjoen Vartijat Rautiossa ja Himangan nuotioveljet ry Himangalla. Kaikkien lippukuntien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta. Seurakunnan yhdyshenkilönä eli seppona toimii nuorisotyönhjaaja Tanja Vähäoja.

Liungilan Eränkävijät ry

Sudenpennut, seikkailijat, tarpojat ja samoajat kokoontuvat viikoittain.

Yhteystiedot:
Marjo Märsylä lippukunnanjohtaja: marjo.marsyla@kotinet.com