Toimintaa varhaisnuorille Rautiossa

Kotahetket

Kotahetket on tarkoitettu koko perheelle. Paikalle saavutaan omin kyydein ja omin eväin. Leppoisaa yhdessä oloa ja hiljentymistä nuotion ääressä klo 18-20. Päälle säänmukainen varustus ja mukaan istuinalusta. Tienristeyksissä tuikku merkkinä.

Kotahetket jatkuu syksyllä.

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

Kerho jatkuu syksyllä.

Partio

Kalajoella partiotoimintaa on ollut jo vuodesta 1950. Tällä hetkellä toiminnassa on kaksi lippukuntaa: Liungilan eränkävijät Kalajoella ja Vääräjoen vartijat Rautiossa. Molempien taustayhteisönä toimii Kalajoen seurakunta.

Vääräjoen vartijat

Vääräjoen Vartijat ry on Rautiossa toimiva partiolippukunta. Säännöllisesti kokoontuvia ryhmiä on sudenpentu ja seikkailija/samoajaryhmä, vaeltajaryhmä kokoontuu eri tapahtumisen merkeissä. Kolo sijaitsee vanhassa pappilassa keskellä kylää Vääräjoen varrella. Viikottaiset kokoontumiset ovat kololla tai Raution srk-kodilla.

Kotisivut

Yhteystiedot: