Maahanmuuttajien tukihenkilöiden viikonloppu

la 2.9. kello 08.00

Ystävyys on yhteistä työtä 2.-3.9. Kalajoen Kristillisellä Opistolla kaikille pakolaisten kanssa toimimisesta kiinnostuneille. Ohjelmassa mm. Miten kristitty kohtaa muukalaisen? Kokemusten tori -paneelikeskustelu, Kansainvälinen ilta yhdessä, raamattuopetus Jeesus islamissa ym. Kaikki ruokailut 45 e, majoitus 30 e. Katso ohjelma www.kkro.fi. Ilmoittautumiset opistolle 08 4639 200.

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko