Kalajoen kirkko

toim. Kari Lauri, avustaa Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako. Tervetuloa messun jälkeen kirkkokahveille seurakuntakodille! Siellä saamme tavata nimikkolähettimme ja kuulla heidän ja Etu-Aasian kuulumisia.

Klo 10 Messu kirkossa, toim. Kari Lauri, avust. Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako, kirkkokahvit seurakuntakodilla, nimikkolähetit kertovat islamin keskellä toimivasta seurakunnasta Etu-Aasiasta.

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko