Hiljaisuuden rukoushetki

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 4.8. klo 18. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 8th of August at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!

Klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko