Luther ja musiikki- ilta

Kalajoen kirkko

Klo 18 Luther ja musiikki - ilta Kalajoen kirkossa, kertojana Mikko Kinnunen, musiikissa avustavat Projektikuoro Heidi Huhtalan ja Annukka Palolan johdolla sekä Reisjärven kristillisen opiston kuoro Susanna Pöyhtärin johdolla

Klo 18 Luther ja musiikki - ilta kirkossa, kertojana Mikko Kinnunen, musiikissa avustavat Projektikuoro Heidi Huhtalan ja Annukka Palolan johdolla sekä Reisjärven kristillisen opiston kuoro Susanna Pöyhtärin johdolla, kolehti kerätään seurakunnan musiikkityön hyväksi, mm. uusien virsikirjojen hankintaan.

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko