Jouluntähti ruokakeräys ruokakaupoissa

Kalajoen seurakuntakoti

Ruokaa tai kauppojen lahjakortteja ostamalla voit auttaa taloudellisesti heikoilla olevia perheitä. Lahjoita ostamasi tuotteet Halpa-Hallissa, S-Marketissa tai K-Supermarketissa kassojen jälkeen oleville kerääjille. Kerääjinä toimii LC Kalajoki Kallattaret sekä seurakunnan vapaaehtoiset. Kerääjät päivystävät klo 10-14. Apu jaetaan perille Kalajokisille perheille jo ennen joulua.

Klo 10-14 Jouluntähti ruokakeräys S- Market, K-Supermarket ja Halpa-Halli, voit ostaa säilyviä ruokatuotteita, herkkuja tai kauppojen lahjakortteja ja lahjoittaa ne kassojen jälkeen kerääjille, ruokakassit ja ostokortit jaetaan apua tarvitseville perheille Kalajoella, lisätietoja diakonissa Ullalta p. 0447229006

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko