Rippikoulutyö Yhteisvastuukeräystempaus

Kalajoen seurakuntakoti

Klo 16.30-19.30 Yhteisvastuukeräystempaus rippikoululaisille, talviriparin, Ruona 1, Ruona 2 kokoontuminen Kalajoen seurakuntakodille, Yhteisvastuuinfo, keräystä keskustan alueella ja lopuksi pizzailtapala, mukana Jukka, Eija, Maria, Annika ja Ulla.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Kalajoen kirkko

Kesäillan musiikkia

Kalajoen kirkossa, Ruskakööri Risto Ainalin johdolla, säestys Heidi Huhtala, vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Himanka

Seurat Pahkalan seuratuvalla

Reino Junttila, Veli Ainali, Kalajoen Opiston eläkeläisten leiriläiset vierailevat

Himangan kirkko