Jokelan pappilan katto tervataan

16.5.2017 12.21

Kirkkoneuvosto valitsi tarjousten perusteella E-P:n Tervapinnan tervaamaan Jokelan pappilan katon ja tekemään koetervauksen Himangan ja Raution kirkkojen kattoihin. Jos koetervaus kestopuusta tehdyille katoille onnistuu, pyydetään Himangan ja Raution kirkkojen kattojen tervauksesta erillinen tarjous tulevalle vuodelle.

Kalajoen seurakunnan kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle hyväksyttäväksi kirkkolain tarkoittamat, vuonna 2017 toteutettavat, Kalajoen kirkon peruskorjauksen I-vaiheeseen sisältyvät olennaiset muutokset. Päätös lähetetään Oulun hiippakunnan tuomiokapituliin lausuntoa varten ja kirkkohallitukseen lopullista hyväksymistä varten. Vuonna 2017 toteutettava mallikorjaus käsittää pohjoisen tuulikaappieteisen maalatun palapeltikatteen purkutyön sekä rakennusosan uuden rivisaumapeltikatteen, vesikaton sadevesijärjestelmän sekä urakka-alueeseen sisältyvien julkisivun osien suojapellitysten toteutuksen tummaksi esipatinoidusta kuparipellistä, pohjoisen tuulikaappieteisen vesikaton varustamisen pystykouruista ja suppilollisista syöksytorvista koostuvalla vesikaton sadevesijärjestelmällä, pohjoisen tuulikaappieteisen alkydimaalilla maalattujen sisäseinäpintojen rappausten purun tiilipinnalle mallikorjauksen yhteydessä vuonna 2017 sekä tilan käsinhierrettävien KS-seinärappausten uudelleen toteutuksen ja pinnoituksen epäorgaanisella maalilla rakenteiden kuivatusjakson jälkeen korjausten III vaiheessa. Urakoitsijaksi I vaiheeseen on jo aikaisemmin valittu Raahen Rakennuspalvelu Oy.

Kirkkoneuvosto hyväksyi kolehtisuunnitelman loppuvuodeksi 2017 sekä yhteistyösopimuksen hiihtolomalla pidettävistä rippikouluista Pikku-Syötteen/Vuolle Setlementin kanssa 10 vuodeksi, vuosille 2017-2027.