Naisten Pankin info-ilta Kalajoella

7.11.2017 11.53

Naisten Pankin info-ilta Kalajoella

Asta Turtiainen Kirkon Ulkomaanavusta vierailee Kalajoen seurakuntakodilla torstaina 16.11. klo 19 kertomassa Naisten Pankin toiminnasta. Kalajoella ollaan aloittamassa Naisten Pankin paikallistoimintaa ja kaikki asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita infoon. Asta on vieraillut helmikuussa Ugandassa ja hän kertoo pari tarinaa siellä tapaamistaan naisista, jotka ovat edunsaajia Naisten Pankin paikallishankkeessa.

Kalajoella kaksi kertaa järjestetty Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma on tunnetuin Naisten Pankin keräystempaus. Kävelytapahtumissa on ollut mukavasti väkeä, joten järjestelyissä mukana olleille heräsi kiinnostus selvittää, olisiko Kalajoella myös kiinnostuneita paikallistoimintaan. Naisten Pankin toiminta on tapahtumakeskeistä, joten mukana oleminen ei ole sitovaa, vaan osallistua voi vaikka vain kerran vuodessa hyvän asian puolesta.

Naisten Pankki on vapaaehtoisjärjestö, joka on kerännyt kymmenen toimintavuotensa aikana jo miljoonia kehitysmaitten naisten koulutukseen ja yrittäjyyteen. Naisten Pankin hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu, jolla on vuosikymmenien kokemus humanitaarisen avun antamisesta, kehitysyhteistyöstä ja laaja asiantuntijaverkosto käytettävissään. Naisten Pankin lahjoitusvaroja hallinnoi Kirkon Ulkomaanavun säätiö.