Kamarikuoro HEHKU tuo pienoispassion Kalajoen kirkkoon

19.3.2018 14.52

Kamarikuoro HEHKU tuo pienoispassion Kalajoen kirkkoon

Getsemanen puutarhassa on Pienoispassio Matteuksen evankeliumin mukaan. Sen esittää lauantaina 24.3. klo 18 Kalajoen kirkossa kamarikuoro HEHKU, johtajanaan Reetta Vasalampi. Passio on Miia Ratilaisen vuosina 2015-2016 säveltämä noin tunnin mittainen suomenkielinen teos. Passiossa on kuoro- ja solistisuuksien lisäksi kärsimysajan virsiä yhteislauluina. Seurakunta osallistuu yhteislauluissa olennaisena osana passion kulkuun.

Kamarikuoro Hehku on syksyllä 2016 perustettu jyväskyläläinen sekakuoro. Kuoroa johtaa Kalajoelta kotoisin oleva musiikkipedagogi Reetta Vasalampi. Hehkussa laulaa yli 40 musiikin harrastajaa, joista osa on alan opiskelijoita ja ammattilaisia. Urkurina toimii Kyösti Peltokangas, viulua soittaa Anni-Riitta Ylikoski  ja selloa Ruusa Palola.​ Ohjelman hinta on 10 euroa.