Virkatodistus

Alkaen 1.1.2020 virkatodistuksen voit tilata Oulun aluekeskusrekisteristä soittamalla, sähköisesti tai käymällä henkilökohtaisesti virastolla, josta pyyntö voidaan välittää Oulun aluekeskusrekisteriin.

Virkatodistuspyynnön voi tehdä sähköisellä lomakkeellamme tai soittaa Oulun aluekeskusrekisterin numeroon 08 316 1303.

Virkatodistuksia tarvitaan esimerkiksi perunkirjoitusta, perinnönjakoa tai pankkia varten hoidettaessa kuolleen henkilön raha-asioita. Kalajoen seurakunnan nykyiset ja entiset jäsenet voivat tilata virkatodistuksen siltä ajalta, kun he ovat olleet kirjoilla Kalajoen seurakunnassa.

Virkatodistuksen tilaukseen tarvittavat tiedot:

• Mihin tarkoitukseen tarvitset virkatodistuksen (perunkirjoitus, pankki, vakuutusyhtiö, lainhuuto, sukutukimus, muu tarkoitus)
  • Suku- ja etunimet
  • Syntymäaika tai henkilötunnus
  • Syntymäkotikunta (jos tiedossa)
  • Tulo- tai muuttopäivä kuntaan/kunnasta
  • Tilaajan tiedot (nimi, puhelinnumero, tilaajayrityksen/-yhteisön nimi, osoite, todistuksen toimitusosoite ja mikäli eri kuin toimitusosoite niin laskutusosoite)

Virkatodistusmaksut 1.1.2020 alkaen