Seurakuntailta

Himangan seurakuntakoti

Tervetuloa. Herätysliikkeiden lauluiltaan klo 18. Vuorossa Herännäisyys ja Siionin Virret.

Klo 18 Herätysliikkeiden lauluilta seurakuntakodissa. Vuorossa Siionin Virret. Mukana Raudaskylän kristillisen opiston rehtori ja Herättäjä-Yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Hautala. Juonto Eija Seppä, veisuun johto Annika Kuntsi. Kahvitarjoilu. Kahvikolehti Herättäjä-Yhdistykselle.

Himangan kappeliseurakunta

Kesätapaaminen

Kaipaatko välillä juttuseuraa? Tule seurakuntakodille Artokseen vapaamuotoiseen tapaamiseen kahvikupin ääreen tiistaina klo 13,pieni hartaus ja laulua Kaisa Rahjan kanssa, lisätietoja Kaisalta p.040-5417986

Juhannusheraa myydään seurakuntakodilla

Tervetuloa ostamaan juhannusheraa seurakuntakodilta klo 11 lähtien! Hera on valmiiksi annosteltu litran astioihin ja sitä myydään niin kauan kuin sitä riittää, hinta 10 euroa litra ja tuotto seurakuntamme lähetystyön hyväksi.

Kesällan musiikkia Kalajoen seurakuntasalissa

Klo 19 Kesäillan musiikkia, Tervetuloa!