Paastonajan ikkuna - Kalajoen seurakunnan paastonajan minuuttihartaudet

Pieni hetki pyhää arkeen.

Kalajoen seurakunnan lyhyet Ikkuna -hartaudet ilmestyvät joka keskiviikko pääsiäiseen asti.
Lähdetään yhdessä kohti kevättä ja pääsiäistä!

• Ensimmäisessä Ikkunassa 6.3. seurakuntapastori Aino Luhtasela kertoo Tuhkakeskiviikosta ja alkavasta paastonajasta.
  • Toisessa ikkunassa 13.3. kanttori Annukka Palolan aiheena on  rukous ja usko.
  • Kolmannessa ikkunassa 20.3. diakoni Maria Paananen kertoo Marian ilmestymispäivästä.
  • Neljännessä ikkunassa 27.3. nuorisotyönohjaaja Annika Lähteenmäen aiheena on elämän leipä.
  • Viidennessä ikkunassa 3.4. kappalainen Suvi Lehtimäki vie kärsimyksen sunnuntain äärelle.
  • Kuudennessa ikkunassa 10.4. vs. kappalainen Niko-Pekka Ovaskaisen kanssa hiljennytään palmusunnuntain aiheeseen.
  • Seitsemännessä ikkunassa 17.4. kirkkoherra Kari Lauri vie meidät hiljaisen viikon keskelle.

Hartaudet ilmestyvät alla olevaan linkkilistaan ilmestymispäivänä noin klo 9.

Paastonajan ikkuna