Ilmoittautuminen rippikouluun 2020

Ilmoittaudu rippikouluun viimeistään 30.9.2019. Täytä kaavake siitäkin huolimatta, että aikoisit käydä rippikoululeirin muualla kuin Kalajoen seurakunnassa. Saat viikon sisällä varmistusviestin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei ala kuulua, otathan yhteyttä Annikaan.

Rippikouluryhmistä saat kuulla ke 9.10.2019 klo 18 sekä Himangan kirkossa että Kalajoen seurakuntakodilla. Kutsumme tähän tilaisuuteen kaikki rippikoululaiset huoltajineen. Jos joku ryhmistä täyttyy liiaksi, jaamme rippikoululaisia muihin ryhmiin kakkos- kolmostoiveiden ja valintasi perustelujen mukaisesti. Jos ilmoittautumisia on johonkin ryhmään liian vähän, leiri ei välttämättä toteudu.

Huomioithan, että kesän konfirmaatiot pidetään Himangan ja Raution kirkoissa Kalajoen kirkon ollessa remontissa. Ruona 1 -leirin aloitusjakso ja muut tapaamiset ovat pääsääntöisesti Himangalla, muut Kalajoella.

Aino Luhtasela, seurakuntapastori, p. 044 7229003

Annika Lähteenmäki, nuorisotyönohjaaja, p. 044 7229009