Ilmoittautuminen rippikouluun 2019

Ilmoittaudu rippikouluun viimeistään 30.9.2018. Täytä kaavake siitäkin huolimatta, että aikoisit käydä rippikoulun muualla kuin Kalajoen seurakunnassa. Saat viikon sisällä varmistusviestin ilmoittautumisesta sähköpostiisi. Mikäli viestiä ei ala kuulua, otathan yhteyttä Annikaan.

Rippikouluryhmistä saat kuulla 17.10. klo 18.00 Kalajoen kirkossa. Kutsumme tähän tilaisuuteen kaikki rippikoululaiset huoltajineen. Jos joku ryhmistä täyttyy liiaksi, jaamme rippikoululaisia muihin ryhmiin kakkostoiveiden ja valintasi perustelujen mukaisesti.

Huomioithan, että kesän konfirmaatiot pidetään Himangan ja Raution kirkoissa Kalajoen kirkon ollessa remontissa. Ruona 2 -leirin aloitusjakso ja muut tapaamiset ovat pääsääntöisesti Himangalla, muut Kalajoella.

Aino Luhtasela, seurakuntapastori, p. 044 7229003

Annika Lähteenmäki, nuorisotyönohjaaja, p. 044 7229009

Tanja Vähäoja, nuorisotyönohjaaja, p. 044 7229007

Maria Paananen, diakonia- ja nuorisotyöntekijä, p. 044 7229026

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.