Toimintaa nuorille Himangalla

Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parillisilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 19.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Isoskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoskoulutus alkaa syksyllä elokuussa ja se pitää sisällään kaksi leiriä sekä kokoontumiset noin kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla.

NUORTENILLAT

MITÄ MUUTA?

ISOSKOULUTUS

Vanha tai uusi isonen, liity Facebook-ryhmään: Kalajoen seurakunnan isoset