Toimintaa nuorille Himangalla

Nuorteniltoja pidetään perjantai-iltaisin parillisilla viikoilla nuortentilassa seurakuntakodilla klo 19.00. Illat on tarkoittu kaikille niille nuorille, jotka haluavat kokoontua yhteen keskustelemaan, pelailemaan ja viettämään aikaa Raamatun sanan ja ystävien parissa. Lisäksi osallistumme rovastikunnallisiin ja valtakunnallisiin nuorille tarkoitettuihin tapahtumiin.

Petroskoikerho

Ystävyysseurakuntatoiminnasta kiinnostuneille kaikenikäisille tarkoitettu kerho, joka kokoontuu kerran kuukaudessa. Kerhossa tutustutaan Venäjän kulttuuriin ja makuihin, opitaan kieltä leikkien ja laulaen ja suunnitellaan tulevia matkoja sekä ollaan skype-yhteydessä Petroskoin seurakunnan nuoriin. Kalajoen seurakuntakodilla sunnuntaisin klo 16-18.

6.1., 10.2., 3.3., 14.4. ja 19.5.2019

Isoskoulutuksessa saat valmiudet toimia isosena seurakunnan leireillä. Isoskoulutus alkaa syksyllä elokuussa ja se pitää sisällään kaksi leiriä Ruonalla, Himangalla, sekä kokoontumiset noin kerran kuukaudessa Kalajoen seurakuntakodilla.

KOULUKUMMIPÄIVYSTYS

Raumankarin koululla keskiviikkoisin klo 10.30-12.30 (Tanja/ Maria)

NUORTENILLAT

Joka toinen perjantai klo 19-22. seurakuntakodin takkahuoneessa

25.1., 8.2., 22.2., 8.3., 22.3., 5.4., la 20.4. ja 3.5.

MITÄ MUUTA?

Pykälää rennompia viikkomessuja. Perjantaisin viikkomessun jälkeen jatkot seurakuntakodilla n. klo 20 alkaen. Jatkoille voi myös tulla, vaikka ei olisi ollut messussa.

ke 6.3., pe 29.3., pe 17.5.

JOKIGOSPEL Nivalassa. Esiintyjänä Vanamo.
Kyyti lähtee Himangalta klo 16 ja Kalajoelta klo 16.30. Paluu ennen puoltayötä. Ilmoita lähdöstäsi Marialle 25.1. mennessä.

ISOSKOULUTUS

Vanha tai uusi isonen, liity Facebook-ryhmään: Kalajoen seurakunnan isoset