Hiljaisuuden rukoushetki

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetket alkavat Kalajoen kirkossa perjantaina 24.2. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 24th of February at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!

klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa

Rautio

Raution seudun rauhanyhdistyksen perhepyhäkoulu ja seurat