Kalajoen kirkko

toim. Kari Lauri, avustaa Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako. Tervetuloa messun jälkeen kirkkokahveille seurakuntakodille! Siellä saamme tavata nimikkolähettimme ja kuulla heidän ja Etu-Aasian kuulumisia.

Klo 10 Messu kirkossa, toim. Kari Lauri, avust. Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako, kirkkokahvit seurakuntakodilla, nimikkolähetit kertovat islamin keskellä toimivasta seurakunnasta Etu-Aasiasta.

Kalajoen alueseurakunta

Hartaushetki

Palvelukeskushartaus Himangalla

Jokelan pappila