Kalajoen kirkko

toim. Kari Lauri, avustaa Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako. Tervetuloa messun jälkeen kirkkokahveille seurakuntakodille! Siellä saamme tavata nimikkolähettimme ja kuulla heidän ja Etu-Aasian kuulumisia.

Klo 10 Messu kirkossa, toim. Kari Lauri, avust. Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako, kirkkokahvit seurakuntakodilla, nimikkolähetit kertovat islamin keskellä toimivasta seurakunnasta Etu-Aasiasta.

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvänmielenkahvit

Juttuseuraa, yhdessäoloa ja rentoa tekemistä kaipaavat aikuiset tervetuloa ilmaisille Hyvän mielen kahveille Kalajoen seurakuntakodille Artokseen, vasen päätyovi. Kokoonnumme syksyn aikana vielä joitakin kertoja, aloitamme kahvittelulla, hartauden pitää Ulla ja tehdään joulukorttiaskarteluja.

Kalajoen seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!

Raution seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila Raution seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!