Kalajoen kirkko

toim. Kari Lauri, avustaa Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako. Tervetuloa messun jälkeen kirkkokahveille seurakuntakodille! Siellä saamme tavata nimikkolähettimme ja kuulla heidän ja Etu-Aasian kuulumisia.

Klo 10 Messu kirkossa, toim. Kari Lauri, avust. Anna-Maija Pahkala, musiikissa avustaa Pytinki kuoro, johtajanaan Sanna Jaako, kirkkokahvit seurakuntakodilla, nimikkolähetit kertovat islamin keskellä toimivasta seurakunnasta Etu-Aasiasta.

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvänmielenkahvit

Tervetuloa yhteiseen kahvipöytään juttelemaan arjen kuulumisia, kuuntelemaan hartautta ja samaan virikkeitä päivääsi, kahvit ovat aikuisille, työttömille, mielenhyvinvointia kaipaaville, lisätietoja Ullalta p.0447229006

Raution seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!

Kalajoen seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan.