Hartaushetki (Hiljaisuuden rukoushetki klo 18)

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 4.8. klo 18. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 8th of August at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!

klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvänmielenkahvit

Lähdetäänkö merenrantaan makkaraa paistamaan? Hyvän mielen retki Himangan Ruoanalle seurakunnan leirikeskukseen, mukana myös Kalajoen Näkökerhon väkeä, yhteislähtö klo 9.30 Kalajoen seurakuntakodilta, makkaranpaistoa, hartaus Maria, mukavaa yhdessäoloa, mukana retkellä myös Ulla, paluu noin klo 12, lisätietoja ja ilmoittautuminen kyydityksien vuoksi Ullalle p.0447229006.

Raution seurakuntakoti

Nallekahvila (Klo10-11.30 nallekahvila)

Klo 10-11.30 Nallekahvila Raution seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!

Kalajoen seurakuntakoti

Nallekahvila (Klo 10-11.30 Nallekahvila seurakuntakodilla)

Klo 10-11.30 Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!