Hartaushetki (Hiljaisuuden rukoushetki klo 18)

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 4.8. klo 18. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 8th of August at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!

klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa

Himanka

Lokakuun lähetysilta Pajalan seuratuvalla

Tervetuloa! Mukana illassa ovat Eila Peltola ja muita pakolaisten ystäviä sekä Ertirean pojat, musiikissa Armon Kulkurit. Arpajaiset ja vapaaehtoinen kahviraha menee Kansanlähetyksen työlle. Tarjoilusta huolehtivat Anja ja Pekka, illan juontaa Anna-Maija.

Himangan seurakuntakoti

Eläkeläisten kerho

Tervetuloa uudet ja vanhat kävijät! Kerhossa ruokailu, ohjelmaa ja hartaus

Himangan seurakuntakoti

Alakoululaisten syyslomaleiri

Hauskoja leikkejä ja pelailua, raamattuhetkiä ja hyvää ruokaa.
Ilmoittautumiset viimeistään 16.10. p. 08 4640530 tai kalajoki.seurakunta@evl.fi.
Lisätietoa nuorisotyönohjaaja Katjalta p. 044 7229007.