Hartaushetki (Hiljaisuuden rukoushetki klo 18)

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 4.8. klo 18. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Yhteisen rukouksen hetkissä saa hengähtää, vain olla ja etsiä rukouksessa luottamusta ja Jumalan läsnäoloa. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 8th of August at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa yhteiseen rukoushetkeen!

klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja Kalajoen kirkossa

Kesätapaaminen

Kaipaatko välillä juttuseuraa? Tule seurakuntakodille Artokseen vapaamuotoiseen tapaamiseen kahvikupin ääreen tiistaina klo 13,pieni hartaus ja laulua Kaisa Rahjan kanssa, lisätietoja Kaisalta p.040-5417986

Juhannusheraa myydään seurakuntakodilla

Tervetuloa ostamaan juhannusheraa seurakuntakodilta klo 11 lähtien! Hera on valmiiksi annosteltu litran astioihin ja sitä myydään niin kauan kuin sitä riittää, hinta 10 euroa litra ja tuotto seurakuntamme lähetystyön hyväksi.

Kesällan musiikkia Kalajoen seurakuntasalissa

Klo 19 Kesäillan musiikkia, Tervetuloa!