Ajankohtaiskatsaus Suomen Lähetysseurasta

Kalajoen seurakuntakoti

Tervetuloa kuulemaan kiitoksen sanoja Kalajoen seurakunnan aktiivisesta osallistumisesta Suomen Lähetysseuran työhön ja kyselemään Juha Taanilalta isoja tai pieniä kysymyksiä! Tarjoilun jälkeen on hyvä jäädä Sanan äärelle jatkamalla iltaa Raamatun koulutusillassa.

Klo 17 lähtien seurakuntayhteyksien koordinaattori Juha Taanila Suomen Lähetysseurasta tavattavissa seurakuntakodilla, klo 17.30 lyhyt ajankohtaiskatsaus tarjoilun lomassa, ilta jatkuu klo 18 raamattukoulutuksella.

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetki

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

Kalajoki