Rippikoulutyö Yhteisvastuukeräystempaus

Kalajoen seurakuntakoti

Klo 16.30-19.30 Yhteisvastuukeräystempaus rippikoululaisille, talviriparin, Ruona 1, Ruona 2 kokoontuminen Kalajoen seurakuntakodille, Yhteisvastuuinfo, keräystä keskustan alueella ja lopuksi pizzailtapala, mukana Jukka, Eija, Maria, Annika ja Ulla.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetki

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

Kalajoki