Varttuneenväen kerho Rautiossa

Raution seurakuntakoti

Tervetuloa mukaan Varttuneenväen kerhoon! Ruokailu, ohjelmaa, hartaus, arvonta

Klo 11 Varttuneenväen kerho seurakuntakodilla, vieraina Anni Hakola ja Leena Kujanpää, jotka kertovat Lapuan varttuneen väen toiminnasta ja tutustuvat meidän toimintaamme, ruokailemme rauhassa samaan aikaan hautausmaatalkoolaisten kanssa.

Raution kappeliseurakunta

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetki

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

Kalajoki