Kotiseurat Juha ja Marjo Anttiroikolla

Himanka

Tervetuloa kotiseuroihin

Klo 19 Kotiseurat Juha ja Marjo Anttiroikolla, Kannustie 727, kahvitus klo 18.30, kahvikolehti kappeliseurakunnan lapsityölle, mukaan Siionin kannel, Eija Seppä, Markku Hekkala

Himangan kappeliseurakunta

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetki

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

Kalajoki