Pahkalan kesäseurat

la 16.6. kello 15.00

16.-17.6. Pahkalan seuratuvalla, ruoka- ja kahvitarjoilu Pahkalan koululla. Seurat kuultavissa netissä wwww.lyrs.fi.

Klo 15 Pahkalan kesäseurojen aloitusseurat "On uskon yhteys kallis lahja" seuratuvalla, Pekka Kyösti. Ahti Vähäkangas, säestys Olli Ainali, klo 17 Seurat "Arjesta pyhyyteen", säestys Sari Pahkala, Sointu, klo 19.30 Matkalauluilta, säestys Annika Kuntsi, klo 21 Nuorten ilta, Jussi Peltola + Emil Nyblom ja Ville Heikkilä. Väliajoilla ruoka- ja kahvitarjoilua Pahkalan koululla ja kahvitarjoilua myös seuratuvalla. Seurat kuultavissa netissä wwww.lyrs.fi.

Himangan kappeliseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Vanhempainkahvila

Tervetuloa vanhempainkahvilaan Kalajoen seurakuntakodille.

Himanka

Tummun- ja tuorankamari

Ohjelmallinen päiväkahvihetki

Jokelan pappila