Hiljaisuuden rukoushetki

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

klo 18 Hiljaisuuden rukoushetki: hiljentymistä, rukousta ja Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä Kalajoen kirkossa, Aino Luhtasela

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen kirkko

KALAJOEN JOULUTERVEHDYS 2018 -konsertti kirkossa)

Klo 19 Kalajoen joulutervehdys 2018

Armas Maasalon säveltämä Adventtivesper

Kalajoen kirkossa, Sievin ja Kalajoen kirkkokuorot, Laulyhtye Foibe, kanttoreina Päivi Aho ja Heidi Huhtala, liturgina ja hartauspuhe Rauli Junttila.