Eläkeläisten retki

Eläkeläisten retki Alavieskan Linnakalliolle

Klo 9 Eläkeläisten retki Alavieskaan Linnakalliolle, ruokailu, yhteistä ohjelmaa Alavieskalaisten kanssa ja hartaus Pahkakirkossa, iltapäiväkahvit, ilmoittautumiset Marialle p. 044 722 9026 Alustava reitti Himanka-Pahkala-Kalajoki-Rautio-Alavieska, hinta 25€.

Himangan kappeliseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Pohjanmaan Pipliaseuran Raamattukoulutuspäivä

Lämpimästi tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa Raamattukoulutuspäivään Kalajoen seurakuntakodille Ikhtys-saliin! Päivän aikana on mahdollisuus monenlaisiin kohtaamisiin Raamatun ja toistemme näkemisen kautta. Raahesta tulee bussilla osallistujia, tule sinäkin, vaikka lyhyemmäksikin aikaa! Arpajaiset Pipliaseuran työlle.

Raution seurakuntakoti

Rauhan Sanan maakunnalliset seurat

Raution seurakuntakodissa, Timo Kontio, Tomas Gäddnäs, klo 21 nuortenilta Pappilanpuiston seuratuvalla

Kalajoen seurakuntakoti

Pipliaseuran ja Kairoksen ilta

Tervetuloa leppoisaan Kairos-iltaan, vaikka et tuntisi Kansan Raamattuseuran ylläpitämää Kairosmajan tunturikeskusta Pelkosenniemellä entuudestaan!