Tervetuloa Eräkerhoon!
Kerhossa tutustumme luonnossa liikkumiseen, metsästykseen ja kalastukseen. Askartelemme ja kokeilemme erilaisia luontojuttuja.
Ilmoittautuminen kerhoon kahdella ensimmäisellä kerralla. Kerhonohjaajana Miska Vähäoja.

Klo 15-16.30 Eräkerho 3-6lk Pohjankylän koululla, parakki 7

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoki

Kerhonohjaajana Miska Vähäoja.

Kalajoki

Kerhonohjaajana Miska Vähäoja.

Perheretki Piparkakkumarkkinoille

Tervetuloa mukaan perheretkelle Piparkakkumarkkinoille Ranualle ja Santaparkkiin Rovaniemelle! Lähtö Kalajoen seurakuntakodilta klo 7 ja paluumatkalle lähdemme Rovaniemeltä klo 17.30. Santaparkin lippuhinnat ja ohjelmatarjonnan löydät https://santaparkarticworld.com. Alle 12v tarvitsee mukaan yli 15v huoltajan. Kyydin hinta 15€/hlö kerätään bussissa ja sitovat ilmoittautumiset osoitteeseen kalajoki.seurakunta@evl.fi (nimi, ikä ja puh.). Matkanjohtajana toimii Tanja Vähäoja 044-7229007.