Majakka-ilta

Kalajoki

Tule koko perheellä ja tuo kaverisikin!

Klo 18 isänpäivän Majakkailta Kalajoen kr. Opistolla Mikaelin kappelissa, iltamessu, Sultanin ja Peltolan Timon puhetta isästä, isän kaipuusta ja Taivaan Isästä, musiikissa Armon kulkurit. Illan päätteeksi seurustelua teekupposen äärellä, lapsille omaa ohjelmaa Pekka Siitosen luotsaamana, kolehti Machaseh-työn hyväksi, tule koko perheellä ja tuo kaverisikin!

Kalajoen seurakuntakoti

Pohjanmaan Pipliaseuran Raamattukoulutuspäivä

Lämpimästi tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa Raamattukoulutuspäivään Kalajoen seurakuntakodille Ikhtys-saliin! Päivän aikana on mahdollisuus monenlaisiin kohtaamisiin Raamatun ja toistemme näkemisen kautta. Raahesta tulee bussilla osallistujia, tule sinäkin, vaikka lyhyemmäksikin aikaa! Arpajaiset Pipliaseuran työlle.

Raution seurakuntakoti

Rauhan Sanan maakunnalliset seurat

Raution seurakuntakodissa, Timo Kontio, Tomas Gäddnäs, klo 21 nuortenilta Pappilanpuiston seuratuvalla

Kalajoen seurakuntakoti

Pipliaseuran ja Kairoksen ilta

Tervetuloa leppoisaan Kairos-iltaan, vaikka et tuntisi Kansan Raamattuseuran ylläpitämää Kairosmajan tunturikeskusta Pelkosenniemellä entuudestaan!