Toimintakerho Tyngän aluekoululla 1-6lk

Kalajoki

Tervetuloa toimintakerhoon!
Kerho kokoontuu Tyngän aluekoulun ruokasalissa maanantaisin klo 16-17.30. Kerho on tarkoitettu 1-6lk.
Ohjelmassa askartelua, musiikkia, pelejä sekä hyvää yhdessäoloa.
Kerhonohjaajina Viivi Myllykangas, Sonja Moilanen ja Tiia Marttila.

Klo 16-17.30 Toimintakerho 1-6lk Tyngän aluekoulun ruokasalissa

Kalajoen alueseurakunta

Himangan seurakuntakoti

Siipijengi-ilta

Tervetuloa alakouluikäisten Siipijengi-iltaan seurakuntakodille.

Kalajoen kirkko

Hiljaisuuden rukoushetki

Hiljaisuuden rukoushetkiä on joka toinen perjantai Kalajoen kirkossa alkaen pe 7.9. klo 18.00. Rukoushetkissä hiljennytään rukoukseen, lauletaan Taizé-lauluja kanteleen säestyksellä sekä kuullaan raamatuntekstejä. Rukoushetkessä laulettavat kauniit ja harmoniset Taizé-laulut ovat peräisin Taizén ekumeenisesta veliyhteisöstä Etelä-Ranskasta.

Prayers of Silence will be held in the church of Kalajoki on every second Friday starting on 7th of September at 6pm. Prayers are beautiful moments with Taizé songs, Bible texts and meditative silence. The songs are sung in different languages, accompanied with kantele and the texts and parts of the intercerssions are read also in English.

Tervetuloa!

Himanka

Raamattu- ja rukouspiiri

Ilta Sanan ja rukouksen äärellä.