Hyvänmielenkahvit

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvän mielen kahveilla vietetään pikkujouluja, syömme riisipuuroa ja laulamme joululauluja.

Klo 9.30-11 Hyvän mielen pikkujoulut Kalajoen seurakuntakodilla Artoksessa, riisipuuroa ja joululauluja.

Kalajoen alueseurakunta

Pohjanmaan Pipliaseuran Raamattukoulutuspäivä

Lämpimästi tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa Raamattukoulutuspäivään Kalajoen seurakuntakodille Ikhtys-saliin! Päivän aikana on mahdollisuus monenlaisiin kohtaamisiin Raamatun ja toistemme näkemisen kautta. Raahesta tulee bussilla osallistujia, tule sinäkin, vaikka lyhyemmäksikin aikaa! Arpajaiset Pipliaseuran työlle.

Raution seurakuntakoti

Rauhan Sanan maakunnalliset seurat

Raution seurakuntakodissa, Timo Kontio, Tomas Gäddnäs, klo 21 nuortenilta Pappilanpuiston seuratuvalla

Pipliaseuran ja Kairoksen ilta

Tervetuloa leppoisaan Kairos-iltaan, vaikka et tuntisi Kansan Raamattuseuran ylläpitämää Kairosmajan tunturikeskusta Pelkosenniemellä entuudestaan!