Toimintakerho 1-6lk Tyngän aluekoululla

Tervetuloa liikuntakerhoon!
Kerho kokoontuu Tyngän aluekoulun salissa keskiviikkoisin klo 16-17. Kerho on tarkoitettu 1-6lk. Ohjelmassa pelejä ja liikuntaa sekä hyvää yhdessäoloa. Kerhonohjaajina Jessica Perttula ja Venla Hihnala.

Klo 16-17 Toimintakerho 1-6lk Tyngän aluekoulun salissa

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Pohjanmaan Pipliaseuran Raamattukoulutuspäivä

Lämpimästi tervetuloa mukaan läheltä ja kaukaa Raamattukoulutuspäivään Kalajoen seurakuntakodille Ikhtys-saliin! Päivän aikana on mahdollisuus monenlaisiin kohtaamisiin Raamatun ja toistemme näkemisen kautta. Raahesta tulee bussilla osallistujia, tule sinäkin, vaikka lyhyemmäksikin aikaa! Arpajaiset Pipliaseuran työlle.

Raution seurakuntakoti

Rauhan Sanan maakunnalliset seurat

Raution seurakuntakodissa, Timo Kontio, Tomas Gäddnäs, klo 21 nuortenilta Pappilanpuiston seuratuvalla

Kalajoen seurakuntakoti

Pipliaseuran ja Kairoksen ilta

Tervetuloa leppoisaan Kairos-iltaan, vaikka et tuntisi Kansan Raamattuseuran ylläpitämää Kairosmajan tunturikeskusta Pelkosenniemellä entuudestaan!