Diakoniatyön jouluruokailu ja joulujuhla

Kalajoen seurakuntakoti

Kaipaatko jouluntunnelmaa ja hetken hemmottelua itsellesi? Vietämme Kalajoen seurakuntakodilla mielenterveyskuntoutujien-, työttömien- ja yksinäisten joulujuhlaa, syömme jouluruokaa yhdessä ja vietämme joulujuhlaa laulujen ja mukavan ohjelman parissa, tervetuloa Kalajoelta, Himangalta ja Rautiosta yhteiseen hetkeemme, mukana Maria, Ulla ja kanttori.

Klo 11 Mielenterveyskuntoutujien- työttömien- ja yksinäisten jouluruokailu ja joulujuhla Kalajoen seurakuntakodilla, joululauluja ja jouluista ohjelmaa, mukana Maria, Ulla ja kanttori

Kalajoen alueseurakunta

Toivomme Satamakirkolle

lahjoituksina hyväkuntoisia miesten talvitakkeja, huppareita, fleesejä. Keräämme samalla villasukkia (koko 42-44) merimiesten joulupaketteihin. Lahjoitukset voi jättää seurakuntavaalien ennakkoäänestyspaikoille, Jokelan pappilaan sekä Himangan ja Raution seurakuntakoteihin. Kiitämme etukäteen!

Kalajoen seurakuntakoti

Päiväpakanat