Diakoniatyön jouluruokailu ja joulujuhla

Kalajoen seurakuntakoti

Kaipaatko jouluntunnelmaa ja hetken hemmottelua itsellesi? Vietämme Kalajoen seurakuntakodilla mielenterveyskuntoutujien-, työttömien- ja yksinäisten joulujuhlaa, syömme jouluruokaa yhdessä ja vietämme joulujuhlaa laulujen ja mukavan ohjelman parissa, tervetuloa Kalajoelta, Himangalta ja Rautiosta yhteiseen hetkeemme, mukana Maria, Ulla ja kanttori.

Klo 11 Mielenterveyskuntoutujien- työttömien- ja yksinäisten jouluruokailu ja joulujuhla Kalajoen seurakuntakodilla, joululauluja ja jouluista ohjelmaa, mukana Maria, Ulla ja kanttori

Kalajoen alueseurakunta

Hyvänmielenkahvit

Tervetuloa yhteiseen kahvipöytään juttelemaan arjen kuulumisia, kuuntelemaan hartautta ja samaan virikkeitä päivääsi, kahvit ovat aikuisille, työttömille, mielenhyvinvointia kaipaaville, lisätietoja Ullalta p.0447229006

Raution seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Ruokailumahdollisuus 5e/perhe. Tervetuloa mukaan.