Pelileiri eskarit-7lk Himangan seurakuntakodilla 1.-2.2.

Himangan seurakuntakoti

Tulossa Pelileiri Himangan seurakuntakodilla eskari-7lk

Leiri alkaa Siipijengi-illalla klo 17 ja päättyy lauantaiaamuna klo 9. Ohjelmassa erilaisia konsoli- ja lautapelejä. Myös oman konsolin ja muita pelejä voi ottaa mukaan. Ilmoittautumiset viimeistään 26.1. kalajoki.seurakunta@evl.fi. Lisätietoja leirinjohtaja Tanja Vähäoja 044-7229007 tai tanja.vahaoja@evl.fi. Leirimaksu 5 e kerätään leirillä ja ilmoittautuneille lähetetään leirikirje sähköpostitse.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvänmielenkahvit

Tervetuloa yhteiseen kahvipöytään juttelemaan arjen kuulumisia, kuuntelemaan hartautta ja samaan virikkeitä päivääsi, kahvit ovat aikuisille, työttömille, mielenhyvinvointia kaipaaville, lisätietoja Ullalta p.0447229006

Kalajoen seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Ruokailumahdollisuus 5e/perhe. Tervetuloa mukaan.

Raution seurakuntakoti

Nallekahvila

Nallekahvila seurakuntakodilla. Tervetuloa mukaan!