Laskiaistiistain hernekeittolounas

Kalajoen seurakuntakoti

Tervetuloa laskiaistiistain hernekeittolounaalle Kalajoen seurakuntakodille, ruokailu klo 11-14 välillä, ruokailun tuotto Yhteisvastuukeräykseen. Jälkiruokana herkullisia laskiaispullia. Voit ostaa hernekeitto myös mukaan., lounas 8e aikuinen, 4e lapsi, 7e/litra keitto mukaan.

Klo 11-14 Laskiaistiistain hernekeittolounas Kalajoen seurakuntakodilla, sis: hernekeitto, rieska, juotavat, laskiaispulla, kahvi, tee, mehu hinta 8 e aikuinen ja 4 e lapsi 5-14v, alle 5v ilmainen, ruokailun tuotto Yhteisvastuukeräykselle, hernekeittoa voi ostaa mukaan omiin astioihin 7e litra.

Kalajoen alueseurakunta

Hyvänmielenkahvit

Tervetuloa yhteiseen kahvipöytään juttelemaan arjen kuulumisia, kuuntelemaan hartautta ja samaan virikkeitä päivääsi, kahvit ovat aikuisille, työttömille, mielenhyvinvointia kaipaaville, lisätietoja Ullalta p.0447229006

Jokelan pappila