Paastonajan ryhmä

Jokelan pappila

Paastonajan ryhmä kokoontuu seitsemän kertaa ennen pääsiäistä Kaisa Rahjan ohjauksessa, lähde yhdessä pohtimaan paastonajan hengellistä merkitystä itsellesi, matka-apuna vihkonen, jonka saat ryhmässä.

Klo 18.30 Paastonajan ryhmä Pappilan salissa, ryhmänvetäjänä Kaisa Rahja

Kalajoen alueseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Hyvänmielenkahvit

Tervetuloa yhteiseen kahvipöytään juttelemaan arjen kuulumisia, kuuntelemaan hartautta ja samaan virikkeitä päivääsi, kahvit ovat aikuisille, työttömille, mielenhyvinvointia kaipaaville, lisätietoja Ullalta p.0447229006

Kalajoen seurakuntakoti

Ystäväkerho

Ystäväkerhossa ruokaillaan yhdessä 6e, hiljennytään Karin pitämään hartauteen sekä jaetaan yhdessä lapsuusmuistoja, tervetuloa mukaan aikuinen ja eläkeikäinen.

Jokelan pappila

Paastonajan ryhmä