Pahkalan kesäseurat jatkuvat Pahkalan seuratuvalla

Himanka

Pahkalan seuratuvalla
Väliajoilla ruoka-ja kahvitarjoilua Pahkalan koululla ja kahvitarjoilua myös seuratuvalla.
Sydämellisesti tervetuloa seuroihin.

Pahkalan kesäseurat jatkuvat Pahkalan seuratuvalla Klo 12.30 Seurat Tyhjä risti, Kurt Hellstrand, Jukka Paananen, Klo 14.15 Pyhäkoulu Ainalin pihalla, Klo 15 Seurat Kevyt risti, Olavi Forsbacka, Jukka Malinen, Klo 17.30 Seurat Ristin voitto, Kurt Hellstrand, Jukka Paananen. Väliajoilla ruoka-ja kahvitarjoilua Pahkalan koululla ja kahvitarjoilua myös seuratuvalla

Himangan kappeliseurakunta

Himangan seurakuntakoti

Himangan kirkkokuoro

Kirkkokuoron kauden avaus

Kalajoen seurakuntakoti

Jumalanpalvelusryhmien tapaaminen

Tervetuloa jumalanpalvelusryhmien kokoontumiseen Kalajoen seurakuntakodilla. Jos haluaisit osallistua jumalanpalvelusryhmiin Kalajoen, Himangan tai Raution alueella, tule mukaan. Illassa tutustutaan ryhmien toimintaan ja suunnitellaan yhdessä uutta kautta ryhmille. Kaikki ovat tervetulleita!

Kalajoki

Esikoislestaadiolaisten seurat