Rauhan Sana

Tervetuloa mukaan!

Kerran usko lapsuuden - Rauhan Sanan juhannusseurat Kalajoen Artemalla, Jedun salissa (Opintie 2) jatkuvat klo 12 Päiväsi hän uskoi käteen Jumalan, Heikki Peltola, Hans Snellman, Emil Puhakka, klo 13.30 Onnellinen lapsena - pyhäkoulu salissa, Sanna Peltola, Leena Aitta, Pirkko Rahja ja Kaisa Vähäkangas, klo 14.30 Äänen kaijun kaukaisen, kuulla vielä voitko sen, Jorma Puhakka, Margaretha Sorvisto, Jukka Joensuu, Hans Snellman, klo. 17 Levolle lasken Luojani, armias ole suojani, Satu Sinikumpu, Janne ja Anne Peltola, nettiradio lyrs.fi.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Kesätapaaminen

Kaipaatko välillä juttuseuraa? Tule seurakuntakodille Artokseen vapaamuotoiseen tapaamiseen kahvikupin ääreen tiistaina klo 13,pieni hartaus ja laulua Kaisa Rahjan kanssa, lisätietoja Kaisalta p.040-5417986