Klo 14 - 18 Juttutuvalla tapahtuu

Juttutupa

Juttutuvalla avataan kädentaitonäyttely klo 14 - 18, Minna Niskakankaan taidetta, rautiolaisten talvikauden käsityökahvilatuotoksia ja Eino Takkusen rukinlapakokoelma, Päivi Rohkimainen antaa pieniä välähdyksiä Santiago de compostelan vaellukseltaan. Kahvila on auki.

Klo 14 - 18 Juttutuvalla esillä Minna Niskakankaan taidetta, Eino Takkusen rukinlapakokoelma ja käsityökahvilan töitä sekä Päivi Rohkimaisen välähdyksiä Santiagi de compostelan vaellukselta, kahvila auki klo 20 asti

Raution kappeliseurakunta

Kalajoen seurakuntakoti

Jumalanpalvelusryhmien tapaaminen

Tervetuloa jumalanpalvelusryhmien kokoontumiseen Kalajoen seurakuntakodilla. Jos haluaisit osallistua jumalanpalvelusryhmiin Kalajoen, Himangan tai Raution alueella, tule mukaan. Illassa tutustutaan ryhmien toimintaan ja suunnitellaan yhdessä uutta kautta ryhmille. Kaikki ovat tervetulleita!

Kalajoki

Esikoislestaadiolaisten seurat