Himangan Rauhan Sanan kesäseurat

Himangan kirkko

Kirkossa ja seurakuntakodilla, ohjelma:

Klo 13-14.30 Himangan Rauhan Sanan kesäseurat alkavat: Aloitusseurat: Seppo Kinaret "Miksi käydä kirkossa?"; Hans Snellman, Martti Vähäkangas "Jeesus - Sana ja maailman Valo" tulkkina Margaretha Sorvisto, klo 15-16.30 Seurat: Stig-Erik Enqvist "Antsaitsematon armo - hyljeksityn uusi elämä" tulkkina Heidi Leipälä; Matti Rahja "Riittääkö Kristus" tulkkina Hans Snellman, klo 17.30-18.30 Todistuspuheenvuoroja ja musiikkia "Elämäni kirkastusvuori", Juha Vähäkangas ja afgaaniystävä Faish, Aino Himanka, musiikista vastaa Aavistus, klo 19-20 Lauluilta "Se laulu oli tienviitta risteyksessä", juonto Kaisa ja Åke Nyblom, klo 21 Nuorten- ja nuorten aikuisten ilta "Messias on löytynyt", Tomi Tornberg, Leena Aitta, Jenni Holma, klo 21 Aikuisten iltajatkot "Seurustelun sakramentin merkitys" Mäntykarvon kallioluodolla kalasatamassa, Kaisa Rahja pohjustaa aiheesta. Seurat kuultavissa seuraradiosta Himangalla 88MHz ja Kalajoen seurakunnan nettiradiosta. Seuratalkoot lauantaina klo 8.

Himangan kappeliseurakunta

Himangan kirkko

toim. Niko-Pekka Ovaskainen

Vuorenkallion kappeli

Tervetuloa messuun Vuorenkallion kappeliin!

Raution kirkko

Tervetuloa!