Jouluapua vähävaraisten auttamiseksi Kalajoella

ti 5.11. kello 08.00

Kalajoen seurakunnassa on järjestetty vuosittain jouluaputapahtuma vähävaraisille. Haastamme sekä yksityisiä lahjoittajia, yhdistyksiä että yrityksiä mukaan mahdollistamaan tapahtuman järjestämisen myös tänä vuonna. Joulun alla taloushuolet ahdistavat ja varjostavat monen perheen joulusuunnitelmia. Jouluapu-tapahtumassa avustetaan vähävaraisia kalajokisia perheitä lahjakorteilla ruokakauppaan.

Apua on aikaisempina vuosina annettu ja avun tarpeen arvioidaan nytkin olevan noin 200 erilaiselle perheelle. Avun saajista osa on mm. yksinhuoltajia, työttömiä, kuntoutuksessa tai sairaslomalla olevia. Keräys toteutetaan 14.10.-22.12. välisenä aikana ja antamasi apu menee perille jo ennen joulua. Apu jaetaan Kalajoen seurakunnan diakoniatyön kautta.

Keräys toteutetaan Kotimaanavun kanssa. Suora linkki meidän keräykseen: https://www.lahjoitaapua.fi/kohde/kalajoen_joulukerays_2019

Keräys toteutetaan 14.10.-22.12. välisenä aikana ja antamasi apu menee perille jo ennen joulua. Apu jaetaan Kalajoen seurakunnan diakoniatyön kautta. Linkki keräykseen kalajoenseurakunta.fi.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta

Joulun tähti -ruokakeräys kaupoissa

Mahdollisuus ostaa ja lahjoittaa tuotteita vähävaraisten jouluavustuksien yhteydessä lahjoitettavaksi

Kalajoen seurakuntakoti

Jouluntähti- ruokakeräys ruokakaupoissa

Jouluntähti - ruokakeräyksellä konkreettista apua lähelle, lahjoita säilyviä ruokatuotteita tai jouluherkkuja kaupassa oleville kerääjillemme, keräysaika klo 10-14

Kalajoen kirkko

Emma Räihälän ja Kirsi Aniaksen joulukonsertti

Tervetuloa kuuntelemaan jouluista laulumusiikkia!