Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus kirkossa

Taajuudella 95,0 MHz ja www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/

Jumalanpalvelus on kuultavissa radion kautta 95 Kalajoen keskustan alueella ja internetissä Kalajoen kotisivujen kautta.
Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz.
www.kalajoenseurakunta.fi/verkkokirkko/
Voit lahjoittaa Suomen Lähetysseuran kautta, osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa, MobilePayllä numeroon 63500, tekstiviestillä KOLEHTI10 (10 e) numeroon 16155 tai verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti, Lähetysseura ry, keräysluvat Manner-Suomi RA/2020/3, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111.

Klo 10 Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus Kalajoen kirkosta, toim. Jarkko Kuusisto,jumalanpalvelus on kuultavissa Kalajoen kirkon lähettimen kuuluvuusalueella taajuudella 95,0 MHz ja Kalajoen seurakunnan kotisivujen kautta, voit lahjoittaa Suomen Lähetysseuran kautta, osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa, MobilePayllä numeroon 63500, tekstiviestillä KOLEHTI10 (10 e) numeroon 16155 tai verkkolahjoitus osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti, Lähetysseura ry, keräysluvat Manner-Suomi RA/2020/3, Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111.

Kalajoen alueseurakunta