Adventinajan vesper

Kalajoen seurakuntakoti

Toim. Niko-Pekka Ovaskainen, Annika Alatalo ja Heidi Huhtala

Adventinajan vesperit ovat arki-illan mahdollisuus pysähtyä hetkeksi sanan, rukouksen ja tuttujen joululaulujen äärelle joulua odotellessa. Vespereitä toimitetaan neljänä keskiviikkoiltana eri puolilla seurakuntaa.
Kaikki vesperit ovat kuunneltavissa verkkokirkon kautta tai Kalajoen radiolähettimen kuuluvuusalueella sekä seurattavissa suoratoistona Kalajoen seurakunnan YouTube-kanavalla.

Klo 19 Adventinajan vesper Kalajoen seurakuntakodin etupihalla, toim. Niko-Pekka Ovaskainen, Annika Alatalo, Heidi Huhtala ja Kalajoen kirkkokuoro, huonon sään sattuessa seurakuntakodin salissa, kuunneltavissa verkkokirkossa ja Kalajoen radiolähettimen kuuluvuusalueella sekä katsottavissa striimattuna Kalajoen seurakunnan YouTube-kanavalla

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta