Himangan paastonajan tiistai-illat

ti 16.2. kello 08.00

Paastonaikaan ovat Himangalla perinteisesti kuulunut paastonajan tiistai-illat. Iltoihin on kuulunut yhdessä laulamista, esitettyä musiikkia, Raamatun sanaa selitettynä, yhdessä keskustelua sekä rukousta.
Tänä vuonna tiistai-illat toteutetaan lyhyempinä ja ne striimataan Kalajoen seurakunnan YouTube-kanavalle.

Tänä vuonna paastonajan tiistai-illat toteutetaan valitsevasta tilanteesta johtuen toisin. Illan vieras on mukana keskustelemassa edellisen sunnuntain aiheesta ja Raamatun teksteistä sen mukaan, mikä häntä itseään on erityisesti puhutellut. Illat striimataan seurakunnan YouTube-kanavalle ja keskusteluun voi halutessaan myös itse osallistua.
Illoissa ovat mukana Anna Lahtinen (23.2.), Jukka Paananen (2.3.), Eija Seppä (9.3.), Pasi Palmu (16.3.) ja Aapo Kaivosoja (23.3.). Jokaisesta illasta löytyy tarkempaa tietoa erillisissä ilmoituksissa.

Himangan kappeliseurakunta