Teams- Alfa- kurssi

ti 18.5. kello 18.00
 Teams

Teams- Alfa -kurssi .Oletko miettinyt, onko tässä elämässä mitään järkeä? Voisiko uskolla olla jotain annettavaa minulle? Mm. näitä kysymyksiä käsitellään viiden kerran Alfa- kurssilla. Jokaisella kerralla on jokin kristinuskoon liittyvä teema, kuka Jeesus on?, "Miksi Jeesus kuoli?"," Mitä ja miten rukoilisin?", Miten ja miksi lukisin Raamattua? "Miten Jumala johdattaa meitä?" Tule mukaan ja testaa, olisiko se sinua varten. Nyt osallistuminen on entistä helpompaa, kun kokoonnutaan netin äärellä eikä tarvitse lähteä mihinkään. Saat sähköpostiosoitteeseesi linkin, jolla pääset mukaan iltaan. On toivottavaa, että voisit osallistua kurssille joka kerta.
Kokoontumisten aluksi kukin katsoo teemaan liittyvän englanninkielisen videon, joka on käännetty suomeksi. Sen jälkeen keskustellaan pienissä ryhmissä vapaasti ja leppoisasti nähdyn pohjalta. Toki saa olla myös hiljaa.
Kurssi alkaa ti 20.4. klo 18.30 jatkuen viisi seuraavaa tiistai-iltaa. Ilmoittautuminen lähetyssihteeri Helille p. 044-7229023, Ilmoita myös sähköpostiosoitteesi. Kurssilla mukana Katja, Heli ja toivottavasti myös sinä!

Klo 18.30 Teams-Alfa - kurssi viitenä seuraavana tiistaina alkaen 20.4., kurssilla katsotaan filmi ,jonka pohjalta keskustellaan, kurssin aiheina on kuka Jeesus on ?, miksi Jeesus kuoli?, mitä ja miten rukoilisin?, miten ja miksi lukisin Raamattua? ja kuinka Jumala johdattaa? ilmoittautuminen Helille pe 16.4. mennessä p. 044-7229023, ilmoita sähköpostiosoitteesi, että saat Teams- linkin kurssille


Järjestäjä

Kalajoen alueseurakunta