Apua Ukrainaan- ilta.Terveisiä Ukrainan seurakunnista

Kalajoen seurakuntakoti

Klo 15 (huom! muuttunut kloaika) Apua Ukrainaan- tilaisuus seurakuntakodilla Isossa salissa, terveisiä Ukrainan seurakunnista Niko Seppä ja Timo Suutari,
musiikkia Juha Siermala, kahvitarjoilu, vap.eht. kahviraha Ukrainalaisten auttamiseen lähetysyhdistys Kylväjän ja Pyhän maan Kristityt ry:n kautta.
Pyhän Maan Kristityt ry on auttanut sotalapsia ja kodittomia jo kahdeksan vuoden ajan Ukrainassa. Nyt sodan laajennettua Ukrainassa avuntarve on kasvanut valtavasti. Kylväjän kautta apua annetaan sotaa pakeneville Odessassa, Unakrissa ja Romaniassa. Saamme kuulla Niko Sepän ja Timo Suutarin matkakertomuksen heidän avustusmatkoiltaan Ukrainan seurakuntiin juuri ennen sotaa.

Klo 15 (huom1 muuttunut klo aika) Apua Ukrainaan- tilaisuus seurakuntakodilla Isossa salissa, terveisiä Ukrainan seurakunnista Niko Seppä ja Timo Suutari, musiikkia Juha Siermala, kahvitarjoilu, vap.eht. kahviraha Ukrainalaisten auttamiseen lähetysyhdistys Kylväjän ja Pyhän Maan Kristityt ry:n kautta

Kalajoen alueseurakunta