Himangan Rauhan Sanan kesäseurat

Himanka

Kesäseurat "Vertausten evästä" jatkuvat

17.00 Seurat, Henry Bårdsen (Seppo Tupeli) " Laupias samarialainen", Jaakko Rahja (Hans Snellman) "Vertaus lampusta ja valosta"( Hans Snellman ), säestys Risto Ainali

19.30 Matkalauluilta "Laulu on yhteyttä ja todistusta". Juonto Riikka ja Antti Peltola, säestys Risto Ainali

21.00 Nuortenilta Ruonalla, Jukka Malinen, Markus Lindell, Leena Aitta, musiikissa seurakunnan messubändi, sateella srk-kodilla. Aikuisten jatkot Peltolan mökillä Mäntykarvolla kalasatamassa, lätty ja makkaratarjoilua, lauletaan ja jutellaan päivän Sanan evästyksestä.

Kahvi-ja voileipätarjoilu lauantaina kirkkopihassa

Rauhan Sanan kesäseurat jatkuvat. 17.00 Seurat, Henry Bårdsen " Laupias samarialainen", Jaakko Rahja (Seppo Tupeli) "Vertaus lampusta ja valosta"( Hans Snellman ), säestys Risto Ainali. 19.30 Matkalauluilta "Laulu on yhteyttä ja todistusta", juonto Riikka ja Antti Peltola, säestys Risto Ainali. 21.00 Nuortenilta Ruonalla, Jukka Malinen, musiikissa seurakunnan messubändi. Aikuisten jatkot Peltolan mökillä Mäntykarvolla kalasatamassa, lätty ja makkaratarjoilua, lauletaan ja jutellaan päivän Sanan evästyksestä. Kahvi-ja voileipätarjoilu lauantaina kirkkopihassa. Kesäseurat tulkataan lauantaina ja sunnuntaina. Seurat radioidaan seurakunnan nettiradion ja Radio Rauhan Sanan kautta, striimaus Lähetysyhdistys Rauhan Sanan youtube-kanavalla.

Himangan kappeliseurakunta