Kesäillan musiikkia

ke 17.8. klo 19.00
Kalajoen kirkko ja joki

Kalajoen kirkko

Kalajoen seurakunnassa on soinut kesän aikana kesämusiikkisarja. Konsertit lähestyvät loppuaan. Viimeinen konsertti on 17.8 Kalajoen kirkossa. Esiintymässä ovat Heikki Saukko (laulu), Esa Rahja (laulu), Lasse Kautto ja Heidi Huhtala (piano ja urut).
Heikki Saukko ja Esa Rahja ovat kalajokisia laulajia, jotka esiintyvät usein soolona tai eri kuorokokoonpanoissa seurakunnan tilaisuuksissa ja konserteissa. He vaikuttavat myös seurakunnan luottamustehtävissä. Heidi Huhtala ja Lasse Kautto toimivat Kalajoen seurakunnan kanttoreina.
Illan ohjelmassa kuullaan monipuolista kirkkomusiikkia laulettuna ja soitettuna. Heikki Saukko valmistelee parhaillaan laulututkintoaan Ylivieskan seudun musiikkiopistossa. Hän laulaa tutkinto-ohjelmistostansa mm. Antonín Dvo?ák säveltämän "Herra kun mua paimentaa" (psalmi 23). Esa Rahjan ohjelmisto koostuu uudemmasta kirkkomusiikista. Laulut ovat Viiskielinen -laulukokoelmasta. Urkusooloina kuullaan mm. Léon Boëllmannin säveltämä Toccata c-molli (Goottilainen sarja).
Illan ohjelmamaksu on vapaaehtoinen, joka kerätään seurakunnan musiikkityön hyväksi.
Tervetuloa!

Klo 19 Kesäillan musiikkia Kalajoen kirkossa, Esa Rahja (laulu), Heikki Saukko (laulu), Lasse Kautto ja Heidi Huhtala (piano ja urut), vapaaehtoinen ohjelmamaksu seurakunnan musiikkityön hyväksi.
  • Musiikki Musiikki
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Järjestäjä

Kalajoen alueseurakunta