Perusta oma Raamis

Muu tila

Perusta oma Raamis syksyksi, diakoniatyön juhlavuoden kampanja, kokoa oma 4-8 henkilön porukka, ilmoita se Ullalle p.0447229006, ryhmä voi olla esim.nuoria, aikuisia, pariskuntia, pikkulapsiperheitä, eläkeläisiä, naistenryhmä, miestenryhmä, sekaryhmä jne. Ryhmäsi voi kokoontua kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Ryhmä kokoontuu keskenään esim. 4-8 kertaa syksyn aikana, ryhmää vetää sinä tai vetäjä voi vaihdella ryhmäläisten kesken. Seurakunnasta saat tukea ryhmällesi: erilaisia kokoontumistiloja, raamattupiirimateriaalin tulostettuna, kahvituskassin joka sisältää:kahvi, tee, sokeri, suodatinpussit, kertakäyttökupit, servetit, keksipaketti, suolakeksi, korppu- ja karkkipussin ( pyydettäessä osa tuotteista gluteenittomana). Ilmoita ryhmäsi elokuun aikana, materiaalin saat käyttöösi 17.8 lähtien.

Perusta oma Raamis syksyksi, diakoniatyön juhlavuoden kampanja, kokoa oma 4-8 henkilön porukka, ilmoita se Ullalle p.0447229006, ryhmä voi olla esim.nuoria, aikuisia, pariskuntia, pikkulapsiperheitä, eläkeläisiä, naistenryhmä, miestenryhmä, sekaryhmä jne. Ryhmäsi voi kokoontua kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Ryhmä kokoontuu keskenään esim. 4-8 kertaa syksyn aikana, ryhmää vetää sinä tai vetäjä voi vaihdella ryhmäläisten kesken. Seurakunnasta saat tukea ryhmällesi: erilaisia kokoontumistiloja, raamattupiirimateriaalin tulostettuna, kahvituskassin joka sisältää:kahvi, tee, sokeri, suodatinpussit, kertakäyttökupit, servetit, keksipaketti, suolakeksi, korppu- ja karkkipussin ( pyydettäessä osa tuotteista gluteenittomana).Ilmoita ryhmäsi elokuun aikana, materiaalin saat käyttöösi 17.8 lähtien.

Himangan kappeliseurakunta, Kalajoen alueseurakunta, Raution kappeliseurakunta